0 – Uvod

cropped-img_57231.jpg

 Marec 2014

Kar nekaj časa me je nekaj znancev, tekačev, prijateljev nagovarjalo naj si uredim spletno stran…

Obstaja verjetno veliko tekačev, ki imajo razlog, da pokažejo sebe, svoje dosežke oz. imajo bolj zavidljive dosežke, rezultate in katere lahko samo občudujem. Imamo pa vsi tekači razlog. 

Razlog za tek. Zato je nastala ta stran. Le v tem sem edinstven.

_______

 Marec 2017

Kar nekaj stvari se je spremenilo od 03/2014 do danes… Predvsem moje dojemanje življenja, rekreacije, športa in dobrodelnosti.

Vsebina bloga se spreminja, bolj so zapisani moji pogledi, občutki, dojemanje športa,… A razlog ostaja enak. Razlog za tek in šport.

Nastaja zapis “Moja zgodba”, ki se bo v segmentih pojavljal v zapiskih, z vmesnimi blogi kakšnega športnega in/ali dobrodelnega videnja… Na koncu koncev preplet vsega tega sem.


Bogomir Dolenc Šempeter2

 Oktober 2018

Mnogo zgodb je za menoj, pa je minilo samo dobro leto in pol od zadnjega pregleda – “overviewa” osebne strani.

Kaj sem se naučil? Naučil sem se zmagovati, da lahko vztrajam. Zmagovati v svojih tekmah. Včeraj smo z ljubljanskim maratonom zaključili tekaški del športno-dobrodelnega projekta 42 maratonov v 42 dneh. Pred časom je bilo zaključenih 42 dnevnih tekaških dogodkov in maratonov. Še pred tem je bilo zaključeno obdobje priprav in organizacije projekta. In še pred tem-v letu 2017 je bil zaključen projekt 10 maratonov v 10 dneh – za lačne. Vse to so zmage.

In vztrajam naprej.

Bogomir Dolenc