Mislim da je čas – da napovem… / I think it is time to announce…

…150 odtečenih kilometrov na 2. Ruthinem teku  /  150 runoff kilometers at 2nd Ruth’s Run

Tisti, ki me poznajo – bodo rekli: “Pričakovano”. Ostali se boste verjetno vprašali: “Zakaj pa?”. Odgovor na zadnje postavljeno vprašanje bi bil (oz. je): “Imam razlog.” Vsi člani društva Vztrajaj – Never give up ga imamo.

Vedno si postavljamo cilje, tako v osebnem kakor v poslovnem življenju. V teku je podobno. Zase so cilji za leto 2014 postavljeni. Eden izmed njih je tudi Ruthin tek.

Ekipo Vztrajaj – Never give up sem spoznal lani ob istem namenu na Bledu. Bil sem tekač, bom rekel začetnik na dolge teke, z željo odtečt čim več. Takrat se je tudi začela zgodba spoznavanja z glavnimi aktivisti društva.

Cilji se postavljajo. Samo z postavljenim ciljem iščemo pot do tja. Odteči 150 km je verjetno lahko za nekoga, ki ima za sabo že podobne dolžine; je verjetno nepredstavljivo za nekoga, ki ne teče ali teče v tem trenutku nekaj kilometrov na teden.

150 km se odteče z glavo. Ker to ni tek za čas ali hitrost – je tek z razlogom. Večino kilometrine bom odtekel prvi večer in prvo noč. Za soboto planiram kar nekaj aktivnosti na samem prizorišču tekom dneva; tudi nekaj znancev, tekačev in najavljenih skupin pride na prireditev, s katerimi bom z veseljem odtekel krog, dva. Naslednja runda kilometrine bo v soboto zvečer in ponoči na nedeljo…

Verjamem, da bo tudi kakšna spodbuda prišla. Spodbuda pa bo največja, v kolikor bo namen prireditve izpolnjen v celoti – to je zbiranje sredstev in dajanje tistim, ki to najbolj potrebujejo.

Več o sami prireditvi: http://www.nevergiveup.si/our-mission/2-ruth-in-tek

Vabljeni – torej – na Bled.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s