Vem… dA… LAHKOOO…

1.9.2014

Uvod, kot pojasnilo naslova:

* Refren iz pesmi, ki nas je preplavljala….kaj nas… celo Slovenijo v zadnjih dneh. Bravo Zlatko.
* In vem, da lahko. Da lahko izpeljem zastavljene tekaške podvige oz. projekte. Dobil odgovore. Dobil dodatno motivacijo. Dobil dodaten vzvod…

Odgovori, odgovori, odgovori… So pred nami. In dobimo jih takrat, ko smo s srcem pri stvari. Odgovori so skriti, v dejanjih, v srcih in v energiji ljudi, ki enako razmišljajo, delujejo. 

Neverjeten vikend se je odvrtel… V znamenju zaključka projekta Srce Sloveniji. In sedaj sledi teden, ki je moj zadnji obrmeenitveni s treningi pred projektom Pikin ultra tek – kot zaključek le tega tedna bo sledil še samo ultramaraton Logarska dolina. Seveda treningi bodo – da ne bo kdo pomislil, da ne 🙂 – ampak se intezivnost zmanjšuje… Misleni trening, trening koncentracije pa se povečuje. Do zadnejga dne. Vse je v glavi!

Srce Sloveniji. Bili, srčno čutili, tekli, dokončali. Ne bom več omenjal – je bilo vse povedano. Samo to – hvala. Hvala res vsem, ki ste Mateja spremljali ter hvala vsem za spodbudo. Rabil sem jo, čutil sem jo. Toliko odzivov, toliko sporočil, toliko sms-ov. Thanks…

Naj omenim le enega izmed njih. Navajam insert: “… in potem vidim tebe z zastavo… dečko… to je to… tisto pravo… solzne oči… v službi nervoza…moje srce je bilo z vami…želela sem si biti zraven…  in morala sem ti poslat sms… preprosto morala…”Le eden izmed mnogih. Bilo jih je mnogo, od znancev in od neznancev – tisto najbolj srčno. Hvala vam!!! 

Start Kranj1

Zapuščam Kranj in proti Ljubljani, proti našemu srčnežu…

 

Kaj sledi sedaj?

1. Ultramaraton Celje – Logarska dolina, v soboto 6.9.2014. Letos kot del treninga, ki bo zadnji intezivni pred Pikinem ultra tekom. Veselim se Logarske; vem, kako sem jo lani oddelal in vem, kako jo bom letos.

— Vem, da lahko —

2. Pikin ultra tek, 24 urni humanitarni tek, start v petek 26.9.2014, v Velenju. Na festivalu Pike Nogavičke. Ekipa Never Give up-a počiva, nabira moči od preteklega vikenda. Smo pa že nekateri delovno aktivni, za dokončanje organizacije projekta. Za prireditvijo, ki jo boste dočakali je ogromno dela, priprav, detajlov. Verjamem, da se bo prireditev prikazala v najboljši luči.

 

 

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s