I am grateful

…for everything. For every moment – in last month… For everybody who stand behind me. And for everyone who gives me energy and having me in their thoughts…

Sem hvaležen.

…za vse. Za vsak trenutek – v zadnjem mesecu… Za vsakogar, ki mi stoji ob strani. In za vsakogar, ki mi daje energijo in me ima v mislih…

—————————

Vau… Hvaležnost. Skromna. Ampak jo moram tle zapisati. Hvaležnost pa čutim. V srcu. Veliko stvari se dogaja. Veliko energije raste. V ekipi, v ekipi Never give up-a…in pri meni.

Trenutek – včeraj. Prijeten poslovni – prijateljski razgovor. Z Thomasom, katerega poznam že vrsto let in sva tudi dobra prijatelja. Z ženo živita na Dunaju in ker je potoval skozi Slovenijo sva to izkoristila za prijeten poslovni-prijateljski razgovor.

Beseda je nanesla na tekaške aktivnosti in projekt Pikin ultra tek. In gesta – Thomasa. Takoj, brez pomisleka. Thomas, you are great man. Preprosto vprašanje je bilo: “Bogo, can I donate? Please… For those families.” Thomas, hvala. Ne morem ne z besedami, ne z pisanjem tukaj povedati, kaj mi to pomeni. Dobili smo donacijo za naše družine iz tujine. Hvala, hvala,  hvala. To je le en del hvaležnosti. Za katero bom oddelal, kar sem napovedal… To bo še en dodaten motiv za “delo”.

Trenutek – včeraj, pa je le eden izmed mnogih.

… Thanks. Hvala…

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s