Ponovno….Sv. Jošt za piko na i

….again… Sv. Jošt for icing on the cake.

* Hope the meaning of phrase has same meaning as in Slovene language 🙂

Kakorkoli, nov teden, nova serija teka, treninga. Ponovno čutim vznemirjenje, željo po kilometrih – čeprav se še vedno moram prepričevati. Ampak – vse je v glavi. Never give up…

Tek: ponedeljek 14km, petek 16 km, sobota cca 10km, nedelja 26 km, plus fitnes torek 150/100/100.

V ponedeljek sem po dolgem času tekel v Velenju – oziroma prvič po Pikinem ultra teku. Bilo je… vznemirljivo. Nekako od jezera do Gaberk in Vinske gore, iskal pot tik pod vrhom do začetka tega kraja v dolino ter s povratkom po glavni cesti nazaj do Velenja in jezera naredil dobrih 14 km. Fantastično… :). Torek je bil čas za fitnes vaje – trening. Hitra serija 150/100/100.

Ker sem eden tistih, ki z veseljem dela cele dneve in mu teden hitro spolzi “skozi prste”, je naslednji tek bil v petek v večernih urah, in sicer 16 km – prijetnih, lahkotnih, ravninskih, s tempom 5:00/km. 🙂 Sobotni dan je bil dan za humanitarnost – na povabilo moje dobre prijateljice Marija Rojič sem se udeležil teka na Ptuju. Na Ptuj se vedno rad vračam… Lepo mesto, umirjeno. Akcija 2. dobrodelni tek ZA Ptuj je bil z namenom zbiranja denarnih sredstev za nakup osnovne stanovanjske opreme zunanji uporabnice storitev VDC Dornava. Takih dogodkov se vedno z veseljem udeležim. In hkrati sem naredil dober, sicer kratek regeneracijski tek… 🙂 Vreme odlično, družba tudi…

Nedelja, sončen dopoldan, kar me spet premami in se odpravim v osvajanje Sv. Jošta nad Kranjem. Narejenih dobrih 26 km.

Sv. Jošt3

1. Sv. Jošt…še samo 13 km in… 2. Na vrhu…še samo 100 m

Po dolgem času – ampak res po dolgem času sem čutil “izčrpanost vsakega kančka energije”, kar sem v popoldanskem času skoristil za lenarjenje in relaksiranje z knjigo v roki… Kar je treba, je treba.

20141221_151058

High 5 Protein Recovery & Energy Bar – takojšnja hrana za polnjenje energije

20141221_173611

p.s: ko to pišem – ponedeljek – sem že napol v tekaški opremi  😉 – opravljene dopoldanske službene obveznosti – in ne gre, da ne bi naredil krog, dva ter svoje “zakrnelo” truplo predihal… :).

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s