SPOPAD

V spopadu med bolečino in voljo vedno zmaga poslednja..

Volja zmaga tam, kjer si prizadeva za dobrobit sočloveka, okolja ali tam, kjer se posameznik trudi za svoje boljše počutje, zdravje…

Vsak tekač – vsak pomeni tako rekreativni tekač, ki teče za svoje boljše počutje kot tudi tisti, teče za kak dosežek – ima spopad v sebi. Spopadi pa so različni – telesni, čustveni, mentalni ali preprosto rečeno : človeški. Vedno pride v misel, razmišljanje tisti “…zakaj mi je to treba…? “.   “Bolečina” je pri posameznem tekaču različna in odvisna od izvirnega razloga teka. Utrjenost tekača in njegova volja pa sta tista dejavnika, ki “bolečino” v spopadu raztopita. Predvsem volja – ki je pri posameznem tekaču sestavljena iz večih komponent – raztaplja bolečino.

In nenazadnje – DA, treba je. Ker smo se nekoč tako odločili. Ker želimo nekaj narediti zase, za svoje boljše počutje, zdravje, ker s tem pokažemo svoj zdrav odnos do življenja. Treba je, da odtečemo določen dosežek – bodisi na rekreativni prireditvi bodisi na prireditvi tekmovalnega značaja. Treba je, ker smo se tako odločili. Odločili za spopade….

Spopadajte se, poiščite svoje dobrobiti in iz spopada stopite kot zmagovalec. Kot oseba, pri kateri je volja premagala bolečino. Spopadajte se. Spreobrnite negativne misli spopadov v pozitivne.

BODITE ZMAGOVALCI!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s