PRIHODNOST JE DANES

Nekaj misli ob končanem še enem projektu športno-humanitarnega društva VZTRAJAJ – NEVER GIVE UP.

Kot prvo, se poln zanosa, srčnosti zadržujem, da se nebi dotikal politično-socialne  (ne)vloge države – a že nekolikokrat sem izrazil  (vsaj v pogovorih) mačehovsko vlogo le-te pri reševanju najbolj socialno perečih težav družin, še bolj bolnih otrok. Ne, ne bom, ne danes. . .

Danes je čas za iskren HVALA. Hvala tistim, ki to vlogo vendarle izpolnjujejo : Anita, Ana, Matej & NGU Co., idr… Tudi VI, dragi udeleženci naših “krogov”. Hvala vam za podporo, za razumevanje, za srčen tek in druženje. S tem nam samo potrjujete bistvo našega udejstvovanja. In da smo na pravi poti, na poti v prihodnost… Hvala vam za vse tiste minute, za čas, ki ga namenite nam – tistim, ki celoten dogodek pripravljamo. Ne moremo, ne morem vam povedati, koliko nam / mi to pomeni… HVALA.

Zavedanje, da delamo za prihodnost – za prihodnost tistih, ki nas danes potrebujejo – je veliko. Nenazadnje, prihodnost vseh teh družin, otrok je v veliki meri na tanki liniji spodobnega življenja – in če jim naša skromna pomoč lahko pomaga prebroditi težave – potem lahko rečem – prihodnost je danes.

Hvala še enkrat vsem “krogovcem”. Bilo nas je preko 1400… Hvala! Objem vsem.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s