PRIHODNOST JE DANES

Nekaj misli ob končanem še enem projektu športno-humanitarnega društva VZTRAJAJ – NEVER GIVE UP.

Kot prvo, se poln zanosa, srčnosti zadržujem, da se nebi dotikal politično-socialne  (ne)vloge države – a že nekolikokrat sem izrazil  (vsaj v pogovorih) mačehovsko vlogo le-te pri reševanju najbolj socialno perečih težav družin, še bolj bolnih otrok. Ne, ne bom, ne danes. . .

Danes je čas za iskren HVALA. Hvala tistim, ki to vlogo vendarle izpolnjujejo : Anita, Ana, Matej & NGU Co., idr… Tudi VI, dragi udeleženci naših “krogov”. Hvala vam za podporo, za razumevanje, za srčen tek in druženje. S tem nam samo potrjujete bistvo našega udejstvovanja. In da smo na pravi poti, na poti v prihodnost… Hvala vam za vse tiste minute, za čas, ki ga namenite nam – tistim, ki celoten dogodek pripravljamo. Ne moremo, ne morem vam povedati, koliko nam / mi to pomeni… HVALA.

Zavedanje, da delamo za prihodnost – za prihodnost tistih, ki nas danes potrebujejo – je veliko. Nenazadnje, prihodnost vseh teh družin, otrok je v veliki meri na tanki liniji spodobnega življenja – in če jim naša skromna pomoč lahko pomaga prebroditi težave – potem lahko rečem – prihodnost je danes.

Hvala še enkrat vsem “krogovcem”. Bilo nas je preko 1400… Hvala! Objem vsem.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s