A Journey 2015

Evo, pa jih imate, besede na papirju…za tiste, ki ste jih hoteli brati… Še zadnjič letos… Besede povzemam iz refrena pesmi Zlatka, kot uvod v zadnji letošnji blog, popotovanje, tekaško z ščepcem razmišljanja, željami…

A Journey je bil – tekaški, maratonski, osebnostni, doživljajski, fokusirajoč, trdnostno motivacijski, jokajoč, hrepenjajoč, željen, smejoč, inspiracijski,… Če se vrnem na začetek leta – začetek tekaški z tistim tekom, v katerem Bogo uživa, preprosto uživa…kjer preprosto odtečeš tistih nekaj deset kilometrov in v njih uživaš. In v nadaljevanju maraton, maraton kot tek na dolge razdalje…kjer v maratonu zmaga vsakdo, ki priteče do cilja. Ob upoštevanju vseh kompromisov. In mi ga uspelo preteči, odteči. Bili so spopadi, a v spopadih vedno zmaga volja. Bilo je veliko razmišljanja, bila je osebnostna rast in odločitve in bilo je spoznanje o prijateljstvih… Nastal je fokus z inspiracijo in to nesem naprej. Naprej v tekaške, športne in humanitarne dogodke / projekte, za katere sem odločen.

Tekom leta je nastala glavna misel, hrepenjenje po dogodku/projektu. Za katerega sem začel delat nove korake. Popotovanje sem nadgradil z učenjem, z zmožnostjo se posvetovati z športnimi strokovnjaki in od njih pridobiti želene informacije. Nastal je Fokus, fokus na tekaški projekt, ki ga bom realiziral v prihodnosti… In nastala je Inspiracija – inspiracija po uživanju, življenju, zavedanju pomembnosti in nadgrajevanju vsega do sedaj doživetega.

“Journeya” ne bom detajliral, je bolj razmišljajoč…in tudi si ga želim tako prikazati. Tisti, ki ga boste brali, boste razumeli. In razumeli tisti, ki ste mi blizu. Vsem Vam Hvala!!!

Kaj si želim v 2016? Kilometre, kilometre, čofa-čofa 🙂 in uživanje. Želim si tudi kreiranju dogodkov v okviru športno – humanitarnega društva Vztrajaj – Never give up, tistih dogodkov, katere smo si pred časom zadali za poglavitne in katere sem nekako poskušal prikazati v blogu “Blagovna znamka”. Želim si delati na Fokusu in Inspiraciji, skreirati do konca idejo “It is always never give up”…

Kaj želim Vam? Želim, da odtečete svoje maratone, jih dokončate. Želim vam trdnih, a lahkotnih korakov… Tečite maratone, v kakršnikoli obliki se vam pojavijo v življenju in imejte v mislih – vsak maraton se lahko odteče. Bodite pogumni!

Srečno in srčno 2016!!! Objem vsem…

 

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s