Moja zgodba – uvod

Nastaja zapis “Moja zgodba”. Bo preplet zadnjih petih let, od odločitve do današnjih dni. Zapis najintimnejših razmišljanj o odločitvah, korakih, vztrajanju, rojstvu ideje 42/42, … Razmišljanja na športno -rekreativnem področju, društveno dobrodelnem področju in tudi na osebnem – sem vendarle le človek.

Zadnje obdobje (letošnji meseci) veliko hodim naokrog – srečanja in razgovori z društvi, skupinami, posamezniki. Sestavljam pot in predstavljam svojo zgodbo… Vedno me navdihnejo in motivirajo posamezniki, ki so naredili svojo zgodbo, bodisi jo delajo v tem trenutku. Pohvale vsem vam, ki se trudite zase… Ste moja največja spodbuda in motivacija.

Moja zgodba (v naštetih ključnih besedah): delo, kariera, pehanje po karierni lestvici, debelost, nepravilno prehranjevanje, nezavedanje pomena hrane in rekreacije; notranje nezadovoljstvo, iskanje rešitve, en stavek, odločitev, delo na sebi (zunanje in notranje); rekreacija, gibanje, šport. Skrb za zdravje in pozitivno razmišljanje, dobrodelnost v povezavi s športom, ljubezen do življenja. Treniranje, sistematičen pristop, priprava telesa in glave.

Veliko berem. A znova in znova ugotavljam, da še premalo. Hrana za možgane in razmišljanje mora biti konstantno dozirana… Več kot treniram, več berem, hlastam po informacijah, člankih in čtivih.

Veliko treniram. In se rekreiram. Postavljen je ciklus treningov in postavljena je meja. Vse je plansko za letošnje leto in leto 2018. Velikokrat poudarim stavek, misel v pogovorih “…naredite nekaj zase.” in uživajte v tem. Sam uživam, a dajem telesu tudi počitek – varovalo je potrebno.

Veliko jem. Pravilna prehrana in predvsem dovolj kalorična je temelj športa in zdravega načina življenja. Telo zaznava, kar absorbiram. In zato si vzamem čas – čas za razmislek o sestavi dnevnega jedilnika.

Moja zgodba, kmalu. Od nastanka, do projekta 42/42 in naprej…

Vse je mogoče.

1 thought on “Moja zgodba – uvod

  1. Hvala tudi tebi, da nas navdihuješ , hvaležna sem za nasvete, tudi treninge in razne koristne napotke. Podpiram tvojo idejo in verjamem, da ti bo uspelo.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s