Tekme

Pred časom sem zapisal, da sam tekmujem v večih svojih tekmah. Tekme so odraz zavedanja, gledanja oziroma pogleda na življenje. Jadra, ki so razprta, so polna vzgona, elana, navdiha, moči, ljubezni. In te tekme se vrstijo in v njih uživam. Tekma življenja, tekma športa in rekreacije, tekma dobrodelnosti, tekma srca, tekma ljubezni,…

Tekme Bogo

“Če si hočemo izboljšati svoje življenje in dobiti kar si želimo, moramo tekmovati v svoji tekmi. Ni pomembno, kaj o tebi pravijo drugi, pomembno je, kaj si govorimo samemu sebi.”

Ob pogledu na zapis nazaj – se zamislim. Kako močni stavki, kako resnični. Vedno sem sledil svojim občutkom in vedno sem prišel do pravih odgovorov. Včasih prej, včasih kasneje. “All in” ali povedano drugače “Vse ali nič” – vedno bit 100% z dejanji, mislimi in občutki tam, kjer smo. V vseh svojih tekmah…

V tem obdobju ravno zaključujem eno veliko tekmo – v kateri sem bil 100% “All in” od lanskega oktobra. Obdobje intezivnih, načrtovanih priprav treningov, ki so bili preplet treninga moči, treninga stabilnosti, treninga plavanja, treninga kolesarjenja in treninga teka, se preveša v obdobje, ko bom vse to dal vase in na teren. Nekaj na triatlon tekmah, ostalo na večjem število planiranih tekov. Nekaj teh tekov bo test na projekt 42/42, nekaj bo dobrodelnih, mimo tega pač ne morem. Čutim, da sem močan. Čutim drugačne občutke delovanja telesa, kakor lansko leto v tem času. Opravil sem tudi nekaj testiranj, v sodelovanju z IMŠ – Inštitut za medicino in šport. In so pokazali zanimive rezultate… S tem zavedanjem grem naprej.

Tekme so 100% odraz tega, kar razmišljamo. Zato vedno rečem samemu sebi: “Zmorem in bom opravil.” Želel bi si, da si tudi vi rečete samemu sebi “Zmorem!”. Verjamite v zastavljeno si tekmo in da boste jo opravili uspešno. Napravite si načrt, posvetujte se, vzamite knjigo ali dve v roke, delajte korake/delo. Vložite trud, napor in tekma bo dobljena.

Tekmujte v svojih tekmah in bodite zmagovalci.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s