Ovire

“Ovir ni. Uresniči, kar si si zadal. In zabavaj se na poti…”.

Pogovor, stavek. Ko dobiš ob druženju tak napotek, stavek – začutiš, da je iz srca – te v mislih in v srcu izstreli kot raketo v nebo.

Današnji dan poln aktivnosti; dopoldansko druženje z Barbaro in Petro, delovnih pogovorov, z kasnejšim obiskom sponzorjev oz. tistih podjetij, ki me podpirajo in končanje z druženjem s Tadejo in Andražem. Ves čas med potjo opravljal telefonske klice, urejal maile. Ob takih ljudeh, ki jih imam ob sebi – je lahko človek preprosto hvaležen, da si šel tako pot, kakor si šel. Naključij ni – vse je usoda.

Barbara, Petra in jaz

Barbara Polutnik Brusnik, Petra Popič

Kreiram projekt 42/42, ustvarjam dogodke, povezujem, usklajujem. Urejam zadnje detajle mojega trenažnega procesa, planiram začetke triatlon tekem in tekaških dobrodelnih / trening tekov, katere odvrtim v roku dobrega meseca. Vse je del mojega trenažnega ciklusa za projekt 42/42.

Popoldanske aktivnosti se nadaljujejo na velenjskem “Moja olimpijska norma“, kjer se srečam z ekipo tekačev, ostalimi prijatelji in nekaterimi gosti dogodka.

Tim Kevin Ravnjak

Tim Kevin Ravnjak

Poklepetamo, izmenjamo nekaj pogledov za delo in sodelovanje naprej in se odpravim k zaključku današnjega mojega dne – trening open water plavanja v velenjskem jezeru.

Open water test

Myself…

“Ovir ni. Uresniči, kar si si zadal. In zabavaj se na poti…”. Bum. Stavek, misli odletijo. Kreacija, ki se mi začne odvijati v moji glavi s turbo pogonom. Vizualizacija, povezave, možnosti. Kako malo je potrebno, da začutiš tisto energijo, tisti zagon – ki te odnese. Ravno zaradi tega sem hvaležen, za vse tiste osebe, ki gledajo s polnimi idejami v prihodnost. Osebe, ki govorijo iz svojih izkušenj in vedo – da je vse mogoče.

Ovire, v kakršnikoli obliki, so samo stopnice do boljšega, večjega, globljega, pomemebnejšega,… Odvisno je le od nas, od naše perspektive, kakšen pogled imamo na “ovire”. Ovire so potrebne, zato da rastemo. In potrebna je pot, da gremo preko ovir. In Pot je najlepša.

Sprejmite ovire, najdite pot(i) in na tej poti se zabavajte.

1 thought on “Ovire

  1. Redno prebiram vaše objave. So nekako tisti pogon zame, ki ga mi dajo otivacijo za it ven. Upam, da bom vsaj malo uspela narediti za svoje zdravje. Hvala vam, želim si da se bi kdaj srečali.
    Marija, Žirovnica

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s