Projekt 42/42 – 42 maratonov v 42 dneh

Lansirana sta uradni logo in uradna stran projekta 42/42 – 42 maratonov v 42 dneh.

 

www.42maratonov.si

 

Ob množici dogodkov, priprav, aktivnosti se je le-to naredilo “ad-hoc”; vsebine se dodajajo, ideje kreirajo. Materiali – posnetki, slikovni material, zapisi misli, zapisi “Moje zgodbe” nastajajo, se shranjujejo. Vse bo uporabljeno za kompletni zapis, v obliko – kakršno sem si zamislil.

Kje sem v teh dneh? Dnevno sem na terenu – sestanki, obiski, predstavitve projekta in kreiranje dogodkov. Dogodki se povezujejo v celovit projekt, projekt 42 dni… Sem v plesni zgodbi – plesalci Katje Dance Company ustvarjajo plesne predstave po Sloveniji, s katerimi sem skupaj v pomoči in zbiranju donacij za rakave otroke; oboji bomo donirali sredstva Ustanovi Mali vitez. Sem v svoji tekmi – tekmi življenja, tekmi športa in rekreacije, tekmi dobrodelnosti, tekmi srca in tekma ljubezni,… Dejstvo je, da vsakdor tekmuje; poti so različne. A pomembna je pot – pot do cilja. Na poti se učimo. In ljubimo.

Sem tudi v trening procesu, ki se s septembrom stopnjuje in gradi vse tja do pozne pomladi. Ta tekma športa bo najintezivnejša do sedaj; tekma, v kateri bodo solze, odrekanja, kilometri, bolečine, veselje, smeh, fokus. A tekma bo narejena. Nato sledi pot sreče…

Bodite tekmovalni, bodite v svoji zgodbi in bodite v svoji “42-tki”.

 

 

 

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s